Yksittäisiin henkilöstötarpeisiin

Persona palvelusi Extra

Persona palvelusi Extra on suunniteltu kaikille toimialoille välittömään tai ennakoituun yksittäisten tehtävien henkilöstötarpeeseen. Extra on vaivaton tapa käynnistää yhteistyö. ​

Viisi askelta onnistuneeseen yhteistyöhön

Minkälaiseen tarpeeseen Extra on suunniteltu?

Asiakascase

Asiakkaalla tuli irtisanoutuminen kesken kesäkauden. Asiakas muisti Personan palveluesittelyn, jossa henkilöstöpalveluna olisi mahdollista saada palvelukoulutettua ja henkilöarvioituja osaajia nopeallakin vasteella palvelukseen. Yhteistyö laitettiinkin heti liikkeelle ja korvaava työntekijä saatiin asiakkaalle vielä saman kuukauden aikana. Asiakas oli erittäin tyytyväinen Personan Extra- henkilöstövuokrauksen palveluun. Palveluvalmennus ennen työntekijän aloittamista mahdollisti tehokkaamman siirtymisen substanssiperehdytykseen ja henkilöarviointi auttoi lähiesihenkilöä paremmin tukemaan työntekijää onnistumaan työssään. 

Miksi Extra?

Joustava kesto
Nopea vaste
Riskitön vaihtoehto muuttuvassa tilanteessa
Selkeä hinnoittelumalli

Tuntuisiko joku toinen vaihtoehto sopivammalta nykyiseen tarpeeseesi?

Osa- tai kokonaisulkoistus

Toiminnon osa- tai kokonaisulkoistus asiakkaan toimitiloissa.

Asiakkaamme hyötyvät parhaista käytännöistä asiakaskokemuksen kehittämiseen, palvelun joustavasta rajattavuudesta, henkilöstöresurssien tehostumisesta ja vaihtoehtoisista hinnoittelumalleista.

Persona palvelusi

Plussa

Täysulkoistus 24/7 palvelukeskukselle

Palvelutuotannon tai toiminnon ulkoistaminen 24/7 palvelukeskukselle.

Asiakkaamme hyötyvät korkeasta palveluosaamisesta, laadukkaista asiakaskohtaamisista, palvelun kustannustehokuudesta ja palvelutoiminnan kokonaisvastuun siirtymisestä Personalle.

Persona palvelusi

Laaja

Määräaikainen tarve

Toiminnon, prosessin, uuden palvelun tai kampanjan määräaikainen pilotointi.

Asiakkaamme hyötyvät palvelun rajattomista räätälöintimahdollisuuksista myös vaativissa palvelukokonaisuuksissa, asetettujen tavoitteiden tarkemmasta seurannasta ja analysoinnista sekä vaihtoehtoisista hinnoittelumalleista.

Persona palvelusi

Pilotti

Persona pelissä

Ota persona seurantaan somessa, ja löydä uusi suunta urallesi tai yrityksesi asiakaskokemukselle!