Näin ajattelemme

Rekrytoinnissa tarvitaan nopeutta ja tehokkuutta

Monet työntekijät, mukaan lukien milleniaalit ja sukupolvi Z, odottavat työnantajaltaan joustavuutta, uran kehitysmahdollisuuksia sekä työn ja yksityiselämän tasapainoa.

Tämä on johtanut työpaikkavaihdosten lisääntymiseen ja työsuhteiden lyhenemiseen yhden työnantajien kanssa. Työnantajien on sopeuduttava tähän muuttuvaan maisemaan ja asetettava etusijalle rekrytointiprosessiensa nopeus ja tehokkuus.

Kilpailluilla työmarkkinoilla huippuosaajia ei välttämättä ole saatavilla pitkään, ja työnantajat, jotka käyttävät liian kauan aikaa palkkaamispäätösten tekemiseen, ovat vaarassa menettää päteviä hakijoita.

Vastuullisena rekrytoinnin kumppanina haluamme tarjota enemmän

Työpaikkailmoitus auki, CV sähköpostiin ja pian lasku jo tuleekin perässä – yrityksillä ja työnhakijoilla on oikeus odottaa enemmän meidän toimialamme yrityksiltä.
Tuoko henkilöstöpalvelualan kumppani aidosti lisäarvoa liiketoimintaasi, verrattuna tilanteeseen, jossa yrityksen oma hr-osasto tai esihenkilöt hoitaisivat rekrytointiprosessia? Jatkahan lukemista vastuullisuudesta pidemmällä, pian ymmärrät syvällisemmin mitä tarkoitamme.

Rekrytointipalvelu on loistava tapa laajentaa ehdokasjoukkoasi, lisätä rekrytointitehokkuutta ja rakentaa suhteita muihin toimialasi yrityksiin. Oikean kumppanin löytäminen rekrytoinnissa on avain menestyksekkään liiketoiminnan rakentamiseen, onhan lopulta aina kysymys ihmisistä.

Nopeutta ja tehokkuutta

Nopeus ja tehokkuus ovat keskeinen osa vastuullista toimintaa suhteessa asiakasyrityksiimme ja työnhakijoihin – paine tulee markkinoilta, kuten sukupolvien käyttäytymisestä työmarkkinoilla opimme.

Me soitamme henkilökohtaisesti kaikille työnhakijoille vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet työhakemuksen. Näin saamme lukittua rekrytointiprosessiimme parhaat osaajat markkinoilta, ja samalla kunnioitamme aikaa ja vaivaa, jonka hakija on käyttänyt hakeakseen juuri meille töihin.

Asiakasyritystemme suuntaan tämä tarkoittaa sitä, että he saavat hakijaesittelyt aina nopeasti, napakasti ja tehokkaasti.