Näin ajattelemme

Työnhakijalle olemme mukana läpi rekrytointiprosessin, tukena – kannustaen ja aidosti välittäen

Henkilöarviointi on tärkeä osa rekrytointiprosessia, koska se tekee näkyväksi pehmeät arvot, jotka ovat erityisen tärkeitä työelämässä.

Hyvällä esihenkilötyöllä ja perehdyttämisellä työntekijä omaksuu työpaikan palveluprosessin, ja oman roolinsa tärkeässä kokonaisuudessa. Arvomaailmaa sen sijaan on vaikea muuttaa, se on sisäänrakennettuna meissä jokaisessa.

On vastuullista tarjota sekä asiakasyritykselle että työnhakijalle tietoa sekä vahvuuksista että mahdollisista kehityskohteista. Yhtä tärkeää on tarjota hakijalle tukea kehityskohteiden kanssa – ketään ei jätetä yksin.

Kun työntekijällä on työtehtävän edellyttämät taidot, hän pystyy hyödyntämään näitä työtehtäviensä suorittamisessa tehokkaasti. Kun edellä mainitun lisäksi arvomaailmat kohtaavat, työntekijä on todennäköisemmin motivoitunut toimimaan hyvin ja myötävaikuttamaan organisaation menestykseen. Tämä hyödyttää sekä työntekijää että työnantajaa, sillä se johtaa ja työtyytyväisyyden lisääntymiseen ja suorituskyvyn paranemiseen.

Tästä se alkaa ja tähän se loppuu – vai jotakin muuta?

Kun suljet silmäsi, minkälaisena näet perinteisen rekrytointiprosessin? Luultavasti lineaarisena aikajanana – tästä se alkaa ja tähän se loppuu. Sen sijaan vastuullinen rekrytointiprosessi tulisi nähdä ennemminkin pitkäaikaisena kumppanuutena – kuinka jätämme jokaisen hakijan ajattelemaan “tähän yritykseen haluan hakea töihin uudelleen”.

Me haluamme toimia vastuullisesti, olla kumppanina rinnalla, tukea työelämässä eteenpäin ja aina vain uudelleen. Siksi uskallamme luvata löytävämme asiakkaillemme sopivat ehdokkaat nopeasti ja tuloksellisesti.

Luulemme, että voimme olla yhtä mieltä siitä, että alat nähdä eron perinteisellä ”lineaarisella” rekrytointiprosessilla ja tämän päivän työmarkkinaa mukailevalla vastuullisella kumppanuudella. Käytä aikaa mahdollisten kumppaneiden tutkimiseen ja arvioimiseen, äläkä pelkää aloittaa pienestä, ennen kuin sitoudut pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Sekä työnhakijoilla, että yrityksillä on – oikeus odottaa enemmän!

Meidän toimintamallissamme ei ole merkittävää se, työllistyykö hakija meille juuri nyt tähän työtehtävään, rakennamme kumppanuutta paljon pidemmällä aikajänteellä – jossa jokainen työnhakija on meille mahdollisuus!