Tavoitteemme on tehdä työelämästä innostavampaa

Julkaistu: 4.5.2022

Tavoitteemme on tehdä työelämästä innostavampaa

Haluan toivottaa työnhakijat ja palveluistamme kiinnostuneet yritykset lämpimästi tervetulleeksi Persona Henkilöstöratkaisut Oy:n verkkosivustolle.

Olemme koonneet työnhakijoille hyödyllistä tietoa verkkosivustollemme rekrytointiprosessin vaiheista ja etenemisestä. Rekrytointiprosessimme on tehty työnhakijalle vaivattomaksi, jolloin nopeimmillaan on mahdollista hyödyntää pikahakemusta. Lisäksi sivustoltamme löytyy valmis ladattava CV-pohja kaikkien työnhakijoiden käyttöön. Olemme tuoneet sivustollemme myös hauskan ”Sopisinko minä Personaksi – testin” jossa pääsee tutustumaan Personaan työnantajana.

Yrityksille olemme koonneet henkilöstöpalveluun ja asiakaspalvelun ulkoistuksiin tuotteistetut palveluratkaisut helpottamaan päätöksentekoa. Olemme paketoineet palveluiden hyödyt ja soveltuvuudet selkeiksi kokonaisuuksiksi sekä kuvanneet askeleet onnistuneeseen yhteistyöhön. Asiakaspalvelun ulkoistusratkaisuja harkitsevalle yritykselle löytyy sivustoltamme myös ladattava opas. Tiedämme loistavan asiakaspalvelun näkyvän asiakasyritykselle asiakasuskollisuutena, lisämyyntinä ja yrityksen vetovoimatekijänä.

Uskomme motivoituneen henkilöstön työskentelevän asiakkaan parhaaksi ihan joka päivä. Olemme ottaneet ensimmäisenä henkilöstöpalvelualan yrityksenä Suomessa käyttöön vahvuuksia kartoittavan henkilöarvioinnin, joka soveltuu erityisen hyvin palvelualojen tehtäviin. Ajatuksemme asiakkaalle tuotettavasta palvelusta on yksinkertainen. Työtehtävästä riippumatta jokainen Personalainen tuottaa palvelua asiakkaalle ja loppuasiakkaalle. Tästä syystä henkilöstömme suorittaa myös kevyen palveluvalmennuksen ennen työtehtävässään aloittamista. Näin varmistamme onnistuneet asiakaskohtaamiset ja innostavat työpäivät asiakkaillamme!

Yrityksemme tarina, arvot ja vastuullisuuden periaatteet tutustuttavat vielä tarkemmin meihin työelämän kumppanina.

Innostavia lukuhetkiä,
Henna Matikainen
Liiketoimintajohtaja

Avatar

Henna Matikainen

Liiketoimintajohtaja