Yritys

Suomalaisen asiakaspalveluosaamisen ytimessä

Juuremme ovat suomalaisen asiakaspalveluosaamisen ytimessä. Olemme johtaneet ulkoistettuja asiakaspalvelutoimintoja useille eri toimialoille ja yrityksille. Lisäksi olemme saaneet ulkoistuspalveluiden asiakkaana käytännön kokemusta ulkoistettujen palveluiden palvelutuotannon koko elinkaaresta sekä mahdollisuuksista kehittää tuotettavaa palvelua asiakkaille. Tunnistimme muutaman merkittävän konkreettisen asian, joiden avulla työelämästä luodaan innostavampaa ja yritykset menestyvät liiketoiminnassaan. 

Haluamme että työ- ja liike-elämässä on enemmän välittämistä ja proaktiivista kumppanuutta, jotka tukevat kannattavuuden kasvua. Päätöksenteon ja palveluiden saatavuuden täytyy olla helppoa ja yksinkertaista, jotta asiakkaillemme jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintojen kehittämiseen. Tavoitteenamme on olla henkilöstö- ja ulkoistuspalveluiden vaikuttavin kumppani.

Motivoituneet työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara

Parhaiden työntekijöiden sitouttaminen vaatii oikeanlaista johtamista ja siinä haluamme auttaa asiakkaitamme. Jokaisen työntekijän on oikeus tulla kuulluksi, arvostetuksi omana itsenään ja heidän täytyy olla tietoisia omasta merkityksestään isossa kokonaisuudessa. Myös yhteenkuuluvuus ja osaamisen varmistaminen ovat mielestämme asioita, jotka tuovat turvaa ja auttavat motivoimaan työntekijää. 

Tiedämme, että vuosikymmenten pituinen kokemuksemme liiketoimintojen ja ihmisten johtamisesta auttaa meitä tuottamaan arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan ja siitä Persona Henkilöstöratkaisut Oy sai alkunsa.

Arvot

Asiakkaan parhaaksi – asiakkaan tarpeet ohjaavat arkeamme

Välittäen– vaalimme arvostavaa kohtaamista, joka näkyy työyhteisössämme kiinnostuksena, kannustamisena ja kiitoksena

Uudistuen – haluamme oppia uutta ja toimia rohkeasti muuttuvassa työelämässä

Personat pelissä

Henna Matikainen

Henna Matikainen

Liiketoimintajohtaja, partneri

044 7314 980

Janne Westman

Janne Westman

Toimitusjohtaja, partneri

040 589 2459

Jelena Roukala

Jelena Roukala

Rekrytointiasiantuntija

041 311 3106